Från Marine Innovation Day 2024

Marine Innovation Day 2024 blev en lyckad konferens. Ta del av bilder och reflektion från en dag av samverkan, innovation och framåtanda.

Vi på Marine Technology Center of Sweden är stolta över att ha genomfört en mycket framgångsrik Marine Innovation Day, i år med temat “Nationell agenda för yt- och undervattensinnovation”. Evenemanget är fortsatt en unik plattform för att utforska framtidens marinteknik och försvar.

Deltagarna fick ta del av inspirerande presentationer och engagerande paneldebatter med framstående experter från branschen, såsom representanter från Saab, NKT och EmbeddedArt. Dessutom bjöd bland annat vice amiral Jan Thörnqvist och marinstabschef Håkan Nilsson på ovärderliga insikter om det aktuella läget och framtiden inom marint försvar.

Vi vill rikta ett stort tack till alla talare och den entusiastiska och engagerade publiken! Era frågor och diskussioner ledde till nya insikter och perspektiv som vi kommer att ta med oss framåt i vårt arbete.
Marine Innovation Day är en viktig händelse för oss på MTC och alla deltagare. Den hjälper oss att förstå vart världen är på väg, vilka perspektiv som behöver lyftas och hur vi tillsammans kan driva innovation och utveckling inom marinteknik.

Tack till alla som på något sätt deltog och gjorde denna dag till en minnesvärd händelse. Vi ser fram emot att fortsätta dessa viktiga samtal och samarbeten! 

 


 

Vill du ha bilder från konferensen? Hör av dig till oss: lovisa.jivhed@bluesciencepark.se

 

Did you find it interesting?

Share what you read to your friends.